Ποιοί Είμαστε

Αθηνά Μαυρομμάτη MD

Ιατρός Αναισθησιολόγος
Pain Management Specialist

Η Αθηνά Μαυρομμάτη είναι ιδρύτρια του ιατρείου και υπεύθυνη για την αντιμετώπιση του συνόλου των ασθενών μας. Είναι ιατρός αναισθησιολόγος εξειδικευμένη στην αντιμετώπιση του πόνου την οποία και ασκεί αποκλειστικά από το 2000.

Στοχεύει στην θεραπευτική και όχι απλά παυσίπονη αντιμετώπιση του πόνου, και στην επανάκτηση της λειτουργικότητας και της φυσιολογικής ζωής για τους ασθενείς μας. Εφαρμόζει με επιτυχία ελάχιστα παρεμβατικές τεχνικές υπό υπερηχογραφική καθοδήγηση με ιδιαίτερη έμφαση στην Αναγεννητική Ιατρική και σε μεθόδους όπως τα Βλαστοκύτταρα, οι Αυτόλογοι Αυξητικοί Παράγοντες (PurePRP) και η Προλοθεραπεία, προσφέροντας στους ασθενείς μας άμεσα αποτελέσματα απαλλαγμένα από παρενέργειες. Παρακολουθεί και συμμετέχει στην εξέλιξη των θεραπειών με συνεργασίες στις ΗΠΑ και ως μέλος διεθνών οργανισμών όπως η IASP (International Association for the Study of Pain) και η ΑΑΟΜ (American Association of Orthopaedic Medicine).

Απέκτησε το πτυχίο ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έλαβε την ειδικότητα της Αναισθησιολογίας στην Αθήνα. Εξειδικεύτηκε στην αντιμετώπιση του πόνου στα "Queens Medical Centre, Nottingham" και "Bradford Royal Infermary" του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ αργότερα συνέχισε την επιστημονική της ενημέρωση στις ΗΠΑ. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο Ιατρείο Πόνου του νοσοκομείου Υγεία και την Μονάδα Ανακούφισης Πόνου και Παρηγορητικής Αγωγής "Τζένη Καρέζη" του Αρεταίειου Νοσοκομείου.

Ιωάννης Τορναζάκης
MSc MIET

CEO & CTO

Ο Ιωάννης Τορναζάκης είναι υπεύθυνος για την λειτουργία καθώς και τη σχεδίαση και υποστήριξη της τεχνικής υποδομής του ιατρείου.

Φροντίζει για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την υλοποίηση, την παραμετροποίηση, τη συντήρηση, τον έλεγχο και το διαρκή εκσυγχρονισμό της τεχνικής υποδομής που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει λογισμικό, δίκτυα, ιατρικό και δικτυακό εξοπλισμό, για να ανταποκρίνεται και να υποστηρίζει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ιατρείου. Μεταξύ των κύριων επιδιώξεών του είναι η συστηματική λειτουργία, η ανάπτυξη, η τυποποίηση, ο έλεγχος, η αξιολόγηση διαδικασιών, η διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας, η προμήθεια και η αρμονική ενσωμάτωση των συστημάτων της τεχνικής υποδομής στην καθημερινή πράξη, ούτως ώστε το ιατρικό προσωπικό να ασκεί απερίσπαστο το λειτούργημά του.

Αποφοίτησε με την ειδικότητα του Ιπταμένου από τη Σχολή Ικάρων και έλαβε το μεταπτυχιακό τίτλο "Electronic Warfare Systems Engineering" με διάκριση από το Naval Postgraduate School (NPS), στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Στο παρελθόν έχει υπηρετήσει στην Πολεμική Αεροπορία ως ιπτάμενος αξιωματικός στην 331Μ πετώντας με αεροσκάφη Mirage 2000 και ως επιτελής ηλεκτρονικού πολέμου στον Κλάδο Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

healthTexter App

Υποφέρετε από κάποια χρόνιο πρόβλημα; Γράψτε καθημερινά στο ημερολόγιό σας και μείνετε συγκεντρωμένοι στο θεραπευτικό σας πλάνο. Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή heathTexter για iPhone και iPad, πάρτε την υγεία σας στα χέρια σας και παρακολουθείστε την προοδό σας.

Κατεβάστε το από το App Store