210 6777412

ΧΑΡΤΗΣ – ΟΔΗΓΙΕΣ

Η διεύθυνσή μας είναι:

Τσιτούρη 13, Χαλάνδρι 15231, Αθήνα

Το ιατρείο βρίσκεται στον 1º Όροφο

Η οδός Τσιτούρη είναι πρώτη παράλληλος της Λεωφόρου Μεσογείων από την πλευρά του Χαλανδρίου και το Ιατρείο Πόνου βρίσκεται στο ύψος του Metropolitan General.

Τσιτούρη 13, Χαλάνδρι 15231

Οδηγίες ανάλογα από που έρχεστε:

Με το μετρό

Μπείτε στο Μετρό και ακολουθήστε τη Μπλέ γραμμή. Κατεβείτε στο σταθμό “Χολαργός”. Βγείτε από το Μετρό από την έξοδο για “Λεωφόρο Μεσογείων – προς Αθήνα”. Περπατήστε επί της Μεσογείων με κατεύθυνση προς την Αγ. Παρασκευή (αντίθετα προς τη φορά των αυτοκινήτων). Στρίψτε αριστερά στο τέταρτο στενό που θα συναντήσετε (οδός Ακαρνανίας) που βρίσκεται αμέσως μετά από το “Φυτώριο Νησιώτη”. Στη συνέχεια, στο πρώτο σταυροδρόμι, στρίψτε δεξιά στην οδό Τσιτούρη. Το Ιατρείο Πόνου βρίσκεται στη γωνία Ακαρνανίας και Τσιτούρη με είσοδο από Τσιτούρη 13.

Από την Αγία Παρασκευή

Είστε στην Λεωφόρο Μεσογείων και έχετε κατεύθυνση προς το κέντρο. Αφού περάσετε το σταθμό του Μετρό στο Νομισματοκοπείο κοιτάτε δεξιά σας για το “Φυτώριο Νησιώτη” (το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το “Metropolitan General”). Στο επόμενο στενό μετά το “Φυτώριο Νησιώτη” στρίβετε δεξιά στην οδό Αιτωλίας και στην πρώτη διασταύρωση ξαναστρίβετε δεξιά και βρίσκεστε στην οδό Τσιτούρη. Το Ιατρείο Πόνου βρίσκεται στη γωνία Ακαρνανίας και Τσιτούρη με είσοδο από Τσιτούρη 13.

Από το κέντρο

Είστε στην Λεωφόρο Μεσογείων και έχετε κατεύθυνση προς την Αγία Παρασκευή. Περάστε το Νοσοκομείο “Metropolitan General” και στρίψτε αριστερά στο πρώτο φανάρι που επιτρέπεται και σας βγάζει στην οδό Παρνασσίδος. Συνεχίστε ευθεία και στην διχάλα που είναι μπροστά σας μείνετε αριστερά και αμέσως στρίψτε αριστερά στην οδό Θεσσαλίας. Συνεχίστε ευθεία. Το πέμπτο στενό που θα συναντήσετε είναι η Ακαρνανίας, στρίψτε αριστερά. Στο επόμενο στενό (Τσιτούρη) στρίψτε πάλι αριστερά. Το Ιατρείο Πόνου βρίσκεται στη γωνία Ακαρνανίας και Τσιτούρη με είσοδο από Τσιτούρη 13.

Από την Κηφισιά

Είστε στην Λεωφόρο Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα. Περνάτε το δακτυλίδι της Αττικής οδού, συνεχίζετε και περνάτε το νοσοκομείο Υγεία και αμέσως μετά συνεχίζετε δεξιά προς Χαλάνδρι. Στο φανάρι που συναντάτε στρίβετε αριστερά και συνεχίζετε στην Παπανικολή. Περνάτε από κάτω τη γέφυρα και στα πέμπτα φανάρια στρίβετε δεξιά στην οδό Αριστοτέλους, που στη συνέχεια μετονομάζεται σε Ζωοδόχου Πηγής. Στρίβετε δεξιά στην οδό Θεσσαλίας και στην τέταρτη διασταύρωση που θα συναντήσετε, στρίβετε αριστερά στην οδό Ακαρνανίας. Στην πρώτη διασταύρωση στρίβετε αριστερά και βρίσκεστε στην οδό Τσιτούρη. Το Ιατρείο Πόνου βρίσκεται στη γωνία Ακαρνανίας και Τσιτούρη με είσοδο από Τσιτούρη 13.