Θεραπείες

Προλοθεραπεία

Prolotherapy under US Guidance

Η Προλοθεραπεία είναι η πιο απλή μορφή της Αναγεννητικής Ιατρικής. Μετά από δεκαετή εμπειρία στην αντιμετώπιση του πόνου και έπειτα από μακροχρόνια χρήση και αξιολόγηση όλων των παρεμβατικών μεθόδων, των φαρμάκων και των εναλλακτικών μεθόδων (πχ βελονισμός) για τη αντιμετώπιση του πόνου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχουμε επιλέξει την Προλοθεραπεία ως την αφετηρία της θεραπευτικής προσέγγισης στο ιατρείο μας. Είναι αποτελεσματική μέθοδος για την θεραπεία του προβλήματος - όχι μόνο συμπτωματική αντιμετώπιση - χωρίς ουσιαστικές παρενέργειες.

PurePRP® SP

PurePRP® SP kit

Στη θεραπεία με PurePRP® Supra Physiologic χρησιμοποιούνται συστατικά του αίματος του ίδιου του ασθενούς για την επιδιόρθωση και αναγέννηση των τραυματισμένων και εκφυλισμένων στοιχείων. Η μέθοδος εφαρμόζεται σε πιο σοβαρές βλάβες ή τραυματισμούς που απαιτούν πιο ενισχυμένη θεραπεία. Έχει μόνιμο αποτέλεσμα με τη δημιουργία νέου, υγιούς ιστού και καταργεί την ανάγκη του χειρουργείου.

Είναι επίσης γνωστή στις ΗΠΑ και ως θεραπεία με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες ή PRP (Platelet-Rich Plasma) και ανήκει στις θεραπείες της Αναγεννητικής Ιατρικής.

Βλαστοκύτταρα

Stem Cell

Η θεραπεία με βλαστοκύτταρα (Stem Cells) είναι η πιο εξελιγμένη εφαρμογή της αναγεννητικής ιατρικής. Χρησιμοποιούμε τα βλαστοκύτταρα του ίδιου του ασθενούς για να αποκαταστήσουμε τους τραυματισμένους ή εκφυλισμένους ιστούς σε διάφορα σημεία του σώματος και όπου αυτό χρειάζεται. Η θεραπεία αυτή μας δίνει την δυνατότητα να αποφύγουμε το χειρουργείο.

Τα βλαστοκύτταρα υπάρχουν παντού στο σώμα μας. Περιοχές με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση βλαστοκυττάρων – ή όπως αλλιώς αποκαλούνται αποθήκες βλαστοκυττάρων – είναι το λίπος και ο μυελός των οστών.

Αναγέννηση – Αντιγήρανση

Regeneration Sign

Σκοπός του προγράμματος αναγέννησης/αντιγήρανσης είναι η πρόληψη των ασθενειών, η καθυστέρηση της γήρανσης, και η βελτίωση της παρούσας κατάστασης του ανθρώπου μέσω των θεραπειών της αναγεννητικής ιατρικής που εφαρμόζουμε στο ιατρείο.

Πρόληψη ώστε να να μην εμφανιστούν προβλήματα υγείας ή να καθυστερήσουν σημαντικά να εμφανιστούν

Καθυστέρηση της διαδικασίας της γήρανσης και εκφύλισης των ιστών

Βελτίωση της παρούσας κατάστασης υγείας-ευεξίας-ισορροπίας

Υπέρηχος Μυοσκελετικού

Ultrasound Scanner

Τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση του υπέρηχου κατά την εφαρμογή των ελάχιστα παρεμβατικών τεχνικών που εφαρμόζουμε στο ιατρείο μας είναι συντριπτικά σε σχέση με την εφαρμογή των θεραπειών χωρίς υπερηχογραφική καθοδήγηση.

Ο υπέρηχος μυοσκελετικού βοηθάει τόσο διαγνωστικά στον εντοπισμό της βλάβης, όσο και κατά τη θεραπεία, αυξάνοντας την ακρίβεια των εγχύσεων επί του σημείου της βλάβης και κάνοντας τη θεραπεία πιο άνετη για τον ασθενή.

Αναγεννητική Ιατρική

Centrifuge

Η Αναγεννητική Ιατρική είναι μια νέα ευρεία προσέγγιση στην ιατρική που στοχεύει στην πλήρη ίαση της τραυματισμένης ή εκφυλισμένης περιοχής ενισχύοντας τον φυσικό μηχανισμό αποκατάστασης του οργανισμού και χρησιμοποιώντας τα κύτταρα του ίδιου του σώματος. Αντίθετα με τις φαρμακευτικές θεραπείες οι οποίες βελτιώνουν μόνο τα συμπτώματα, χωρίς να θεραπεύουν την αιτία του προβλήματος, και γι' αυτό πρέπει να συνεχίζονται επί μακρόν και με τις αντίστοιχες παρενέργειες, στην Αναγεννητική Ιατρική επιδιώκουμε την πλήρη ίαση της αιτίας της νόσου.

healthTexter App

Υποφέρετε από κάποια χρόνιο πρόβλημα; Γράψτε καθημερινά στο ημερολόγιό σας και μείνετε συγκεντρωμένοι στο θεραπευτικό σας πλάνο. Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή heathTexter για iPhone και iPad, πάρτε την υγεία σας στα χέρια σας και παρακολουθείστε την προοδό σας.

Κατεβάστε το από το App Store