210 6777412

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ

Οι θεραπείες της αναγεννητικής ιατρικής χρησιμοποιούνται στους αθλητές σε δύο περιπτώσεις:

Για να ξαναφτιάξουμε τραυματισμένους ιστούς

Οι επαγγελματίες και οι ερασιτέχνες αθλητές παρουσιάζουν συχνά τραυματισμούς ή και κακώσεις λόγω υπερβολικής χρήσης συγκεκριμένων περιοχών του σώματός τους. Οι θεραπείες μας είναι οι πλέον κατάλληλες διότι επιτυγχάνουμε την αναγέννηση του τραυματισμένου ιστού χωρίς χειρουργείο. Ο χρόνος ανάρρωσης είναι πολύ σύντομος, ο άνθρωπος δεν ακινητοποιείται και επιστρέφει στο άθλημα γρήγορα.

Δεν δημιουργούνται επιπλέον τραυματισμοί και κακώσεις στο σώμα του πάσχοντος, όπως είναι αναπόφευκτο με το χειρουργείο. Δεν δημιουργείται ουλώδης ιστός και συμφύσεις που αργότερα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Δεν αφαιρούνται τα τμήματα του σώματος που έχουν τραυματιστεί, όπως συχνά γίνεται σε ένα ορθοπεδικό χειρουργείο, γεγονός που αφήνει την περιοχή πιο αδύναμη και διαταράσσει τη σωστή λειτουργία του σώματος.

Αντιθέτως, με τις θεραπείες της αναγεννητικής ιατρικής ξαναχτίζουμε τον τραυματισμό χρησιμοποιώντας τα συστατικά και τον μηχανισμό ανάπλασης του σώματος του αθλητή. Έτσι η περιοχή μετά τη θεραπεία είναι ανατομικά πλήρης, πιο δυνατή απ΄ ότι πριν την κάκωση και άμεσα λειτουργική.

Για να διατηρήσουμε τον οργανισμό και το σώμα του αθλητή σε άριστη κατάσταση

Έχουμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε τις θεραπείες σε αθλητές χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος τραυματισμός. Στοχεύουμε στο να δυναμώσουμε το σώμα τους και να το βοηθήσουμε να ξεπερνάει εύκολα την καταπόνηση και τους συνεχείς μικροτραυματισμούς που συμβαίνουν χωρίς να γίνονται αντιληπτοί. Αυτό συμβάλλει άμεσα στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και των επιδόσεων του αθλητή και τον προστατεύει από μελλοντικά προβλήματα υγείας.